Bahasa: EN | 中文 | BM |

About Page

PENGELUAR KEKILI HOS KEBAKARAN YANG BOLEH DIPERCAYAI

Penyelesaian Perlindungan Kebakaran Unggul

Top Creative Steel Sdn Bhd merupakan sebuah syarikat terkenal yang telah berkhidmat dalam industri sejak penubuhannya pada 1 Mac 2014. Sebelum ini syarikat kami beribu pejabat di Mount Austin, tetapi baru-baru ini telah berpindah ke Taman Perniagaan Setia, Johor Bahru (JB), Malaysia. Kami amat berbangga menjadi pengeluar kekili hos kebakaran yang dipercayai di Malaysia. Kekili hos kebakaran kami memenuhi piawaian industri. Selain daripada kepakaran kami dalam peralatan keselamatan kebakaran, kami juga merupakan pembekal bagi fabrikasi keluli tahan karat di Johor. Pasukan mahir kami cemerlang dalam fabrikasi produk keluli tahan karat berkualiti tinggi, memenuhi keperluan pelbagai industri seperti pembinaan, seni bina dan reka bentuk dalaman.

PENYELESAIAN KELULI TAHAN KARAT

Tingkatkan Projek dengan Fabrikasi Keluli Tahan Karat Yang Unggul

Selain daripada kepakaran kami dalam peralatan keselamatan kebakaran, kami juga merupakan pembekal bagi fabrikasi keluli tahan karat di Johor. Pasukan mahir kami cemerlang dalam fabrikasi produk keluli tahan karat berkualiti tinggi, memenuhi keperluan pelbagai industri seperti pembinaan, seni bina dan reka bentuk dalaman. Kami komited untuk memberikan hasil kerja yang luar biasa dan memenuhi spesifikasi tepat pelanggan kami, memastikan piawaian ketahanan dan daya tarikan estetik yang tertinggi.

MENINGKATKAN KECEMERLANGAN KULINARI DI JOHOR

Penyelesaian Dapur Profesional

Kami merupakan pembekal utama peralatan dapur komersial dan peti sejuk di Johor. Kami memahami kepentingan peralatan dapur yang cekap dalam industri perkhidmatan makanan. Pelbagai peralatan dapur komersial kami direka untuk mengoptimumkan fungsi, meningkatkan produktiviti dan memenuhi keperluan ketat dapur profesional. Kami menawarkan pelbagai produk berkualiti tinggi yang lengkap untuk memenuhi keperluan khusus anda.